Політика конфіденційності

 

Ознайомтеся, будь ласка, з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі – Правила). Правила встановлені сервісом Raketa (www.raketaapp.com) і визначають порядок використання сервісом Raketa персональних даних користувачів. Ці правила є невід’ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ УГОДИ З КОРИСТУВАЧАМИ СЕРВІСУ RAKETA.

    1. Основні положення Встановлюючи додаток Raketa або реєструючись на сайті www.raketaapp.com, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл сервісу Raketa на збір, зберігання, використання, обробку та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил та законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Ці Правила дійсні на території України, з моменту реєстрації користувача в сервісі Raketa.
    2. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача. Raketa може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані: – ім’я (прізвище, ім’я, по батькові); – адреса електронної пошти (e-mail); – номер мобільного телефону; – дата народження; – місце проживання; – історія використання користувачем сервісу Raketa; – нік Користувача; – пароль Користувача. Користувач погоджується з тим, що сервіс Raketa може використовувати персональні дані користувача для: – надання послуг і клієнтської підтримки за запитом користувача; – поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами; – повідомлення користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції сервісу Raketa і партнерів сервісу Raketa за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.
    3. Розголошення персональних даних. Сервіс Raketa має право надавати третім особам персональні дані користувача в наступних випадках:
      – сервіс Raketa отримав відповідну згоду користувача;
      – сервіс Raketa надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Сервіс Raketa висловить прохання про надання згоди на використання персональних даних відповідно до внутрішніх інструкцій Raketa і цих Правил.
      – Raketa надає персональні дані правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційні запити, які стосується кримінального провадження або передбачуваної протиправної діяльності. В такому випадку сервіс Raketa розголосить інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім’я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки.
      – сервіс Raketa може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональні дані і, яка не ідентифікує користувача індивідуально. Персональні дані користувача зберігаються на сервері Raketa, який може фізично знаходитися як в Україні, так і за кордоном. Користувач підтверджує і надає сервісу Raketa право переміщувати персональні дані через кордон України з метою, для якої ці дані були зібрані. Сервіс Raketa зобов’язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача. Raketa несе одноосібну і повну юридичну відповідальність за захист персональних даних користувача і за збір, обробку, зберігання, і використання персональних даних користувача.
    4. Права користувачів як суб’єктів персональних даних:

      4. 1. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місце знаходження персональних даних, або дати відповідне доручення щодо отримання такої інформації уповноваженими ними особами, крім випадків, встановлених законом.

      4.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.

      4.3. На доступ до своїх персональних даних.

      4.4. Отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

      4.5. Пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

      4.6. Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

      4.7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гордість і ділову репутацію фізичної особи.

      4.8. Звертатися зі скаргами щодо обробки своїх персональних даних.

      4.9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

      4.10. Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.

      4.11. Відкликати згоду на обробку персональних даних.

      4.12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

      4.13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього праві наслідки.

    5. Відмова від розсилки.
      Сервіс Raketa, надає зареєстрованим користувачам право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс Raketa. Це можна зробити, зайшовши на сторінку Користувача до підрозділу «Мій профіль» розділу «Особистий кабінет» і натиснувши кнопку «Редагувати дані». В полях: «Розсилка» відмовитися від розсилки, проставивши «Ніколи» навпроти поля «Розсилка». Або шляхом натискання на поле «Якщо Ви хочете відписатися від розсилки, натисніть тут», відкривши лист з розсилкою сервісу Raketa.